Praktisch

PRAKTISCH 

»  Reserveer STEEDS uw fiets/trampoline OP VOORHAND!
    Dit kan online of via onze APP (MyClubApp via de APP store, beschikbaar voor zowal Android als IOS)
»  Onze lessen gaan door vanaf 6 deelnemers!
»  Kan u door omstandigheden toch niet aanwezig zijn, vragen we u om ten laatse 4 uur voor aanvang van de les uw beurt te annuleren (online of via onze APP).
    Wanneer u niet tijdig annuleert, dan wordt uw beurt aangerekend! 
    Bij abonnementen worden er 2 dagen in mindering gebracht wanneer u uw beurt niet annuleert en niet aanwezig was tijdens de les.


Iedere les is toegankelijk voor iedereen, beginner of ervaren sporter

Komt u een eerste keer een les bijwonen, dan vragen wij u een kwartier vroeger te komen, dan kunnen wij samen met u uw fiets instellen en u reeds wat uitleg op voorhand geven!
Onze lessen worden steeds gegeven door ervaren, gecertificeerde Spinning® en Jumping® Fitness instructeursWij scholen ons regelmatig bij en streven er naar om u steeds een aangename les aan te bieden!

Voor bedrijven en/of groepen maken wij graag tijd vrij op aanvraag!


BRENG MEE TIJDENS EEN TRAINING 

»  Sportieve kledij, wielerbroek met zeem wordt aanbevolen
»  Sportschoenen of fietsschoenen met SPD-plaatjes
»  Handdoek
»  Water of sportdrank
»  Hartslagmeter (optioneel), ANT+ compatibel


HYGIËNE

Wij besteden grote aandacht aan de hygiëne van onze fietsen en trampolines!
Deze worden dan ook na iedere les met speciale onderhoudsproducten gereinigd zodat u steeds op een propere Spinning® fiets of trampoline onze les kan volgen!

Afzonderlijke dames- en herenkleedkamers met douche zijn voorzien! 


 

ONGEVALLEN

Elke deelnemer bevestigt in goede gezondheid te verkeren en kan de fysieke uitdaging aan.
Pure Cycling kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen en letsels, diefstallen en andere gebeurtenissen voor, tijdens, na en als gevolg van Spinning®, Jumping® Fitness en Core Stability.
De deelname en het gebruik van de infrastructuur, de locatie, de fietsen, trampolines en ander materiaal gebeurt op eigen verantwoordelijkheid en risico.
Bij schade zal de gebruiker verantwoordelijk gesteld worden.

In het lidgeld (beurtenkaarten, abonnementen, losse beurten) van Pure Cycling is geen persoonlijke ongevallenverzekering inbegrepen.

Wanneer u medische klachten heeft raden wij u aan om eerst uw arts te raadplegen en ons bij uw bezoek in te lichten zodat wij hiervan op de hoogte gesteld zijn mocht er zich tijdens onze lessen iets voordoen.